Contact

Contact en algemene informatie

Heb je vragen, zoek je een passende cursus of een opleiding op maat? Neem dan contact met ons op.
             
Email:vass.fsw@vu.nl
Telefoon: 020 5987497

Postadres:
Vrije Universiteit / FSW / VU Academie voor Sociale Wetenschappen
De Boelelaan 1081
1081 HV Amsterdam

Bezoekadres:
Vrije Universiteit Amsterdam, Hoofdgebouw
2e verdieping, kamer 2A-50
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam
Routebeschrijving

Algemene informatie


Governance, Organisatie en ManagementFilantropieBesturen van Filantropische Fondsen
Kosten (Vrij van BTW)Een cursus van vier bijeenkomsten: € 2.195,- Een cursus van zes bijeenkomsten: € 2.395,-Een cursus van acht bijeenkomsten: €1.500,-De opleiding kan enkel in zijn geheel gevolgd worden. De kosten voor de opleiding bedragen €2.500,-
TijdsbelastingDe tijdsbelasting per cursus is ongeveer twaalf uur per week. Dit is inclusief het bijwonen van de bijeenkomsten.De tijdsbelasting per cursus is ongeveer twaalf uur per week. Dit is inclusief het bijwonen van de bijeenkomsten.De tijdsbelasting per cursus is ongeveer vier uur per week. Dit is inclusief het bijwonen van de bijeenkomsten.
Aantal deelnemersDe cursussen worden verzorgd voor een groep van minimaal 10 en maximaal 18 deelnemers. (3 weken voor aanvang minimaal 10 inschrijvingen)De cursussen worden verzorgd voor een groep van minimaal 6 en maximaal 20 deelnemers.De cursussen worden verzorgd voor een groep van minimaal 10 en maximaal 18 deelnemers.
Kortings-mogelijkhedenDeelnemers die zich direct voor de gehele opleiding (minimaal 5 cursussen) inschrijven, ontvangen 10% korting op iedere cursus.
Bedrijven en instellingen die minimaal acht medewerkers inschrijven voor een cursus of opleiding ontvangen 5% extra korting.
Deelnemers die zich direct voor de gehele opleiding inschrijven ontvangen 10% korting per cursus.
Bedrijven en instellingen die minimaal vijf medewerkers inschrijven voor een cursus of opleiding ontvangen 20% korting.
In 2021: ANBI medewerkers krijgen 10% korting per cursus en 15% op de totale opleidingskosten bij inschrijven voor hele opleiding.
Getalenteerde kandidaten voor wie de kosten te hoog zijn kunnen een aanvraag voor het studiefonds doen. Vanuit het studiefonds wordt maximaal 50% van de kosten vergoed. Het studiefonds is bedoeld voor cursisten die de opleiding op persoonlijke titel volgen en geen aanspraak kunnen maken op een vergoeding van hun werkgever. Geïnteresseerden kunnen voor aanvraag voor het studiefonds kunnen contact opnemen via cfs@vu.nl
Getalenteerde kandidaten hebben de mogelijkheid een beurs aan te vragen bij de stichting KSBW. Met deze beurs kan de kandidaat de opleiding met 50% korting volgen. Geïnteresseerden kunnen voor aanvraag van deze beurs informatie opnemen via gin.fsw@vu.nl
Alumnikorting voor alumni van de VU Faculteit der Sociale Wetenschappen- Alumni* krijgen €100,- op alle opleidingsmodules van Governance, Organisatie en Management. Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen en loopt het gehele jaar door.  

(* Alumni zijn afgestudeerde oud-studenten van de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Vrije Universiteit)


Korting VU-medewerkers

Voor VU-medewerkers geldt een korting van 10% op alle opleidingsmodules van Governance, Organisatie en Management. Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingsacties.

DiplomaNa het succesvol afronden van elke cursus ontvang je een deelcertificaat. Bij succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een diploma.Na het succesvol afronden van elke cursus ontvang je een deelcertificaat. Bij succesvolle afronding van de opleiding ontvang je het diploma 'Philanthropic Studies'.Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je het diploma 'Besturen van Filantropische Fondsen'.
Vragen?Heb je een inhoudelijke vraag over de opleiding of over een van de cursussen? Neem dan contact op met ondersteunend bureau van VASS via 020 598 7497 of vass.fsw@vu.nlHeb je een inhoudelijke vraag over de opleiding, over één van de cursussen, of wil je zich aanmelden als stagefonds? Neem dan contact op met programmamanager Barry Hoolwerf via 020 598 2738 of via l.k.hoolwerf@vu.nl. Voor algemene praktische informatie kun je contact opnemen met ondersteunend bureau van VASS.Heb je een inhoudelijke vraag over de opleiding, over één van de cursussen, of wil je je aanmelden als stagefonds? Neem dan contact op met programmamanager Barry Hoolwerf via 020 598 2738 of via l.k.hoolwerf@vu.nl. Voor algemene praktische informatie kun je contact opnemen met ondersteunend bureau van VASS.

Als u van een kortingsregeling gebruik wilt maken, gelieve dit op het inschrijfformulier in het veld 'opmerkingen' te vermelden.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van cursusdata, kortingsacties, nieuwe cursussen en opleidingen, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief, volg ons via LinkedIn of Facebook.