Governance, Organisatie en Management

Governance_Organisatie_&_Management
In het publieke domein in Nederland vinden enorme veranderingen plaats. Men vraagt u samen te werken, belangen af te stemmen en participatie te stimuleren. U moet effectief besturen en bezuinigen in een domein waarin beleidsvelden steeds meer met elkaar verweven raken. Ook in het private domein veranderen organisaties door maatschappelijke, technologische, politieke en economische ontwikkelingen.

De behoefte aan reflectie en heldere antwoorden op complexe dilemma's groeit. Tegelijkertijd wordt het steeds lastiger weloverwogen afwegingen en keuzes te maken voor uw organisaties.

De opleiding Governance, Organisatie en Management biedt u actuele academische kennis van governance, managementdilemma's en organisatievraagstukken en helpt u deze te vertalen naar uw praktijk en organisatie. Governance, Organisatie en Management bestaat uit een persoonlijk opleidingstraject, afgestemd op uw vragen, wensen en ambities. U stelt uw opleidingsprogramma samen door minimaal vijf modules uit het aanbod te volgen. Na succesvolle afronding (binnen 3 jaar) ontvangt u het leergang-certifcaat 'Governance, Organisatie en Management'.

Modules

ModuleStart*
»» Conflict en conflicthantering13 september 2019
»» Professional governance; Analyses van en uitwegen voor moeizame samenwerking in netwerkenjanuari 2020
»» Verandermanagement
(27 PE-punten voor corporatiebestuurders)
januari 2020
»» Foutencultuur en de lerende organisatien.t.b. 2020
»» Integriteit en kwaliteit van besturenmei 2020
»» Organisatiecultuur1 november 2019

*Data onder voorbehoud

Doelgroep

Deelnemers van de opleiding Governance, Organisatie en Management zijn ervaren professionals zoals managers, adviseurs, bestuurders, directeuren en beleidsmedewerkers. Zij zijn op zoek naar wetenschappelijke verdieping en praktische meerwaarde. Deelnemers hebben minimaal vijf jaar werkervaring en een hbo- of wo-opleiding. Twijfelt u of uw achtergrond en ervaring aansluiten bij de opleiding of een module, neem dan gerust contact met ons op.

Praktische informatie

Voor alle praktische informatie, zoals kosten, studiebelasting en vragen kunt u terecht bij Contact en algemene informatie.