Governance, Organisatie en Management

Governance_Organisatie_&_Management
In het publieke domein in Nederland vinden enorme veranderingen plaats. Nadrukkelijker wordt gevraagd samen te werken, belangen af te stemmen en participatie te stimuleren. Gevraagd wordt om effectief te besturen in een domein waarin beleidsvelden steeds meer met elkaar verweven raken. Ook in het private domein veranderen organisaties door maatschappelijke, technologische, politieke en economische ontwikkelingen.

De behoefte aan reflectie en heldere antwoorden op complexe dilemma's groeit. Tegelijkertijd wordt het steeds lastiger weloverwogen afwegingen en keuzes te maken voor jouw organisatie.

Onder het thema Governance, Organisatie en Management vind je opleidingen over actuele academische kennis van governance, managementdilemma's en organisatievraagstukken. Deze helpen je vraagstukken over het leidinggeven aan mensen en projecten op te lossen en effectiever te handelen binnen jouw praktijk en jouw organisatie. Governance, Organisatie en Management bestaat uit een persoonlijk opleidingstraject, afgestemd op jouw specifieke vragen, wensen en ambities. Hieronder vind je een aanbod van opleidingen binnen het thema Governance, Organisatie en Management. Of raadpleeg de flyer met ons opleidingsaanbod.

Opleidingen

OpleidingenStart*
»» Integriteit en kwaliteit van besturen5 maart 2021
»» Regisseren zonder macht in het sociaal domein
12 maart 2021
»» Organisatiecultuur15 april 2021
»» Verandermanagement
(27 PE-punten voor corporatiebestuurders)
najaar 2021
»» Conflicthantering: effectief omgaan met conflictennajaar 2021
»» Foutencultuur en de lerende organisatie2021

*Data onder voorbehoud

Doelgroep

Deelnemers zijn ervaren professionals zoals managers, adviseurs, bestuurders, directeuren en beleidsmedewerkers. Zij zijn op zoek naar wetenschappelijke verdieping en praktische meerwaarde. Deelnemers hebben minimaal vijf jaar werkervaring en een hbo- of wo-opleiding. Twijfel je of jouw achtergrond en ervaring aansluiten bij de opleiding of een module, neem dan gerust contact met ons op.

Praktische informatie

Voor alle praktische informatie, zoals kosten, studiebelasting en vragen kun je terecht bij Contact en algemene informatie.