GEZOCHT: STUDENT-LEDEN VOOR OPLEIDINGSCOMMISSIES FSW 2020-2021

Vind jij het leuk om gevraagd en ongevraagd advies te geven en zo de kwaliteit van jouw opleiding te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

02-07-2020 | 13:25

Voor aankomend jaar zoeken wij student-leden voor de Opleidingscommissies (OLC’s) van elke bachelor- en masteropleiding van de Faculteit der Sociale Wetenschappen.

Belangrijkste taken student-leden

• Behartigen van de belangen van de FSW-student door binnen de OLC van je opleiding gevraagd en ongevraagd advies te geven aan het opleidingsmanagement;
  • Actieve voorbereiding van en participatie in de OLC-vergaderingen;
  • Overleggen met diverse organen (OLC’s, FSR en EOS) om op de hoogte te blijven van wat onder studenten speelt.

We zoeken bachelorstudenten (uit alle studiejaren) en masterstudenten die

• Enthousiast, proactief, communicatief vaardig en zelfstandig zijn;
  • Graag de meningen van medestudenten verzamelen;
  • Bij voorkeur ervaring hebben met bestuurlijke processen en onderwijsgerelateerde zaken (geen vereiste);
  • Bij benadering nominaal studeren.

De vergoeding is opgenomen in de Regeling Profileringsfonds.

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren?
Stuur ons je CV en motivatiebrief, waarin je je reden(en) voor kandidaatstelling uiteenzet en toelicht, via het webformulier. Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk zondag 6 september. Indien je wordt geselecteerd, start je op 1 oktober 2020 als lid van de opleidingscommissie.

Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. Voor vragen of meer informatie kan je een mail sturen naar opleidingscommissies.fsw@vu.nl. Kijk voor meer informatie op VUnet.