Blogs

Claire van Teunenbroek
Claire van Teunenbroek is promovendus bij de werkgroep Filantropische studies en onderzoekt de invloed van het tonen van informatie over het gedrag van eerdere donors op het geefgedrag van crowdfunders. Claire blogt wekelijks over haar onderzoek!
Frédérique SixFrédérique Six schrijft op haar blog over publieke governancevraagstukken met speciale aandacht voor relatie vertrouwen en controle.
BakkerFrank de Bakker, universitair hoofddocent Organisatiewetenschappen blogt op zijn website over zijn onderzoek dat is gericht op de interactieprocessen tussen actiegroepen / NGO's en ondernemingen, bijvoorbeeld ten aanzien van maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieumanagement.
palPál Nyiri, hoogleraar Mondiale geschiedenis in antropologisch perspectief (afdeling Sociale en Culturele Antropologie), schrijft over China. Op Exporting China’s Development to the World schrijft hij (met andere wetenschappers) over Chinese ontwikkelingsprojecten over de hele wereld.
kerkhofPeter Kerhof, hoogleraar Communicatiewetenschap, schrijft op zijn blog peterkerkhof.info over online consumentengedrag en het effect van compulsief internetgebruik op een liefdesrelatie. Ook bespreekt hij onderzoek van zijn collega’s aan de VU en de UvA.
BekkersRene Bekkers, Hoofd Onderzoek bij de Werkgroep Filantropische Studies, schrijft op zijn blog over zijn onderzoek bij de Werkgroep Filantropische Studies.
standplaats wereldOp Standplaats Wereld reflecteren de antropologen van de afdeling Sociale en Culturele Antropologie aan de VU op de actualiteit in Nederland en de wereld.
Logo ACSM (beeld)Communicatiewetenschappers die zich specialiseren in sociale media bloggen over de laatste stand van zaken op de website van het onderzoeksinstituut Amsterdam Center for Social Media.
foto blog SociologieDe sociologen van de VU geven op VU sociologie antwoord op vragen zoals: Hoe verschillen groepen, wat zijn hun kansen, waarover is conflict?
Socializing Science-logoVerschillende promovendi bij FSW schrijven op Socializing Science over hun onderzoek en hun promotietraject.