De Veilige Gemeente Online Summer Special 2020/2021

24-07-2020 | 24-06-2020

Online Seminar vanuit het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs

De Veilige Gemeente Online Summer Special 2020/2021 – Ondermijning aanpakken tijdens en na de lockdown

Prof. dr. Hans Boutellier

www.haagscongresbureau.nl/

Faculteit der Sociale Wetenschappen

Sociale wetenschappen

Congres / symposium / seminar

In deze speciale Online Summer Special 2020/2021 van ons jaarlijkse HCB Seminar De Veilige Gemeente leert u van topsprekers hoe u tijdens en straks weer na de coronacrises met uw partners in veiligheid samenwerkt tegen ondermijning om te komen tot veilige buurten en wijken.

Keynotespeakers: Prof. dr. Hans Boutellier, wetenschappelijk adviseur van het Verwey-Jonker Instituut en hoogleraar Polarisatie & Veerkracht aan de Vrije Universiteit Amsterdam, Shanna Mehlbaum, zelfstandig onderzoeker & trainer, Arnout de Vries, senior consultant Innovatie Management, TNO, Heidie Pols, coördinator Haags Economisch Interventie Team bij de Gemeente Den Haag en Krista Schram, Associate lector Publiek Vertrouwen in Veiligheid  en Docent Integrale Veiligheidskunde, Hogeschool Inholland

De Veilige Gemeente Online Summer Special 2020/2021 – Ondermijning aanpakken tijdens en na een lockdown

Aan bod komen op 24 juni:

Ontwikkelingen in veiligheid en leefbaarheid

Update wijkgerichte aanpak: Doen wat werkt

Uw informatiepositie tijdens en na de corona-crisis

Preventie, toezicht en handhaving online; hoe doe je dat?

On- en offline samenwerken met burgers en politie; wie doet wat?

De kracht van whatsappgroepen voor sociale veiligheid

Ondermijning tegen gaan ten tijde van crisis en er na

Voor wie bestemd?

Beleidsmakers, -medewerkers, teamleiders, (programma)managers, coördinatoren, adviseurs en juristen openbare orde en veiligheid, toezicht en handhaving bij:

Gemeenten

Provincies

Rijk

Politie

Openbaar Ministerie

Regionale samenwerkingsverbanden (Regionale Informatie en Expertise Centra, Veiligheidshuizen, Regionale Omgevingsdiensten)

Douane

Bijzondere opsporingsdiensten

In 1 compacte middag praten topsprekers u geheel bij op het gebied van de aanpak van ondermijning tijdens en na de coronacrisis.

Welke kansen en risico’s zien we en hoe kunt u er zelf mee aan de slag in uw praktijk?

Mogen wij u online verwelkomen op 24 juni 2020?

Elwin Veldhuis

Haags Congres Bureau

NB Na inschrijving is dit seminar via videostreaming te volgen.