VU Coachcafé: ontdek je talent en bepaal je koers

Recent afgestudeerd aan de VU en je draai nog niet helemaal gevonden? Kom dan een avond naar het VU Coachcafé, waar professionele VU coaches je op weg helpen. Wat zijn je talenten? Hoe zet je die in om dat te gaan doen waar je gelukkig van wordt? Samen met lotgenoten zoek je onder begeleiding van professionele coaches naar antwoorden op die vragen. In drie ronden, elk met een andere coach en twee andere VU-alumni, breng je je kernkwaliteiten en je droom in kaart, en kom je tot concrete stappen die je wilt zetten. Het coachcafé vindt plaats in het Hoofdgebouw van de VU. Het start om 19.00 en sluit rond 22.00 uur af met een kleine borrel. Deelname kost € 35,- inclusief servicekosten. 

Aanmeldbutton

VU Alumni Relations organiseert deze workshop vier keer per jaar. Kijk in de agenda wanneer deze en andere loopbaanactiviteiten voor VU-alumni plaatsvinden of mail naar alumnirelations@vu.nl.

Een inkijkje in het Coachcafé
'Over vijf jaar word ik wakker in Utrecht', zegt Marjolein, 'Samen met mijn vriend. Ik ben gepromoveerd, liefst op een Alzheimer-onderwerp in combinatie met stamcellen. Ik fiets naar de universiteit, geef soms ’s morgens college en verder doe ik onderzoek, waarbij ik ook veel met studenten te maken heb. Als ik thuiskom ga ik heerlijk koken en daarna sporten, want dat is echt een uitlaatklep voor mij. Dan een wijntje drinken en slapen.' 'Wat doe je hier eigenlijk', grapt coach Ineke van Dijk. 'Je weet al precies wat je wilt!' Maar ja, hoe kom ik er, is Marjoleins vraag.
Lees de hele impressie van het Coachcafé>