Home > Onderzoek
Onderzoek

Expertise

Het onderzoek aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de VU heeft een sterk maatschappelijk relevant karakter. De etalage presenteert het in herkenbare thema's.
 

Hooglerarengalerij

Bekijk in één handig overzicht welke hoogleraren verbonden zijn aan Faculteit der Sociale Wetenschappen van de VU. Met pasfoto's en onderzoeksthema's.

Disciplines

Zeven disciplines vormen het onderzoeksterrein aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen: bestuurskunde, communicatiewetenschap, organisatiewetenschappen, politicologie, sociale en culturele antropologie, sociologie en filantropische studies.
 

De Graduate School of Social Sciences

Onze promovendi en masterstudenten Social Research werken in de Graduate School of Social Sciences van de Vrije Universiteit samen met elkaar en met gevestigde onderzoekers en docenten van de faculteit, en vormen zo één gezamenlijke leeromgeving.

FSW Onderzoeksprijzen 2014

Om de meest aansprekende, veelbelovende en originele onderzoeksprestaties voor het voetlicht te brengen is de FSW Onderzoeksprijs ingesteld.
 

Interfacultair onderzoek

De Faculteit der Sociale Wetenschappen neemt deel aan verscheidene interdisciplinaire onderzoeksinitiatieven aan de VU.

Institute for Societal Resilience

Het ISR is een faculteitsbreed instituut waarin de verschillende wetenschappelijke disciplines van de faculteit ondergebracht zijn.
© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam

spamfuik@vu.nl