Home > Onderzoek > Graduate School

De Graduate School of Social Sciences

Welkom bij de VU Graduate School of Social Sciences

 

De Graduate School of Social Sciences van de Vrije Universiteit, opgericht in 2010, brengt promovendi en masterstudenten Social Research samen met gevestigde onderzoekers en docenten van de faculteit in één gezamenlijke leeromgeving waarin, door samenwerking en dialoog, eenieder zich thuisvoelt.

De Graduate School of Social Sciences stelt zich ten doel getalenteerde en ambitieuze MSR-studenten en promovendi in de sociale wetenschappen aanvullende trainingen te bieden, en tevens het 2-jarige masterprogramma Social Research en het PhD-traject dichter bij elkaar te brengen.

De verbeterde afstemming tussen beide programma's maakt meer interactie mogelijk tussen studenten onderling, optimaliseert de synergie tussen onderzoek en onderwijs, en draagt bij aan de bredere doelstelling van de Vrije Universiteit - het creëren van een community of learners die maatschappelijk verantwoord onderzoek verricht. Het onderzoek binnen de faculteit der Sociale Wetenschappen van de VU beslaat een breed scala aan disciplines, zoals Antropologie, Organisatiewetenschappen, Sociologie, Communicatiewetenschap, Bestuurwetenschappen en Politicologie.

Zie voor meer informatie de Engelstalige website

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam

spamfuik@vu.nl