Home > Nieuws en agenda > Nieuwsoverzicht > Boeklancering 'Gedonder in de sociale'
07-11-2013

Boeklancering 'Gedonder in de sociale'

Deze week verschijnt het boek 'Gedonder in de sociale' over de roerige geschiedenis van 50 jaar sociale wetenschappen aan de VU, door historicus Peter Bak.

Bezettingen, protesten en demonstraties van studenten in de woelige jaren zeventig, het sneuvelen van de opleiding Sociologie door het bezuinigingsgeweld in de jaren tachtig en de onstuitbare opmars van verkorte opleidingen in de jaren negentig: een greep uit de bijzondere gebeurtenissen die de faculteit der sociale wetenschappen in de afgelopen vijftig jaar voor de kiezen kreeg. Schrijver en historicus Peter Bak verzamelde ze en werkte het uit in boekvorm.

Op vrijdag 8 november zal Peter Bak het boek lanceren tijdens het Lustrumevenement FSW in de maak in het Cultuurcentrum Griffioen met dagvoorzitter Felix Rottenberg. Het boek is te bestellen bij uitgeverij Meinema.

Boek gedonder in de socialeGedonder in de sociale
Dr Peter Bak
ISBN: 9789021143453

Bezoek de website van uitgeverij Meinema
Lees het interview Oorlog in het eilandenrijk met Peter Bak op de website van Ad Valvas.
Bezoek de webpagina 50 jaar FSW.