Home > Nieuws en agenda > Agenda
tot
12-03-2015

Minder criminaliteit door partner, en door partner minder criminaliteit

Als iemand minder criminaliteit pleegt heeft hij een grotere kans op het vinden van een partner. En met een partner plegen mensen weer minder criminaliteit. Dat blijkt uit het promotieonderzoek van Mioara Zoutewelle-Terovan.

Tijd: 15.45 UUR Locatie: Aula
17-03-2015

Kwestie van vertrouwen: Wetenschap: onafhankelijk en integer?

In de debatreeks Kwestie van vertrouwen gaat het over de dagelijkse dilemma’s van personen en organisaties rond integriteit en vertrouwen. Er zijn vijf debatten met verschillende invalshoeken. In dit debat staat de wetenschap ter discussie.

Tijd: 15:30 UUR Locatie: Vrije Universiteit, Auditorium hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 HV Amsterdam
14-04-2015

French security and defense under Sarkozy and Chirac. The discursive reconstruction of autonomy, integration, and identity

Tijd: 13.45 UUR Locatie: Aula
22-04-2015

Governance above the state: explaining variation in international authority

Tijd: 13.45 UUR Locatie: Aula
22-04-2015

Exploring the factors influencing the development of entrepreneurship in universities within the context of University-Business Collaboration

Tijd: 15.45 UUR Locatie: Aula
28-04-2015

Kwestie van vertrouwen: Meer innovatie, meer vertrouwen?

In de debatreeks Kwestie van vertrouwen gaat het over de dagelijkse dilemma’s van personen en organisaties rond integriteit en vertrouwen. Er zijn vijf debatten met verschillende invalshoeken. In dit debat staan bedrijfsleven en organisaties ter discussie.

12-05-2015

Kwestie van vertrouwen: Wantrouwen + controle = vertrouwen?

In de debatreeks Kwestie van vertrouwen gaat het over de dagelijkse dilemma’s van personen en organisaties rond integriteit en vertrouwen. Er zijn vijf debatten met verschillende invalshoeken. In dit debat staat de overheid ter discussie.

29-06-2015

Democracy and the Financial Crisis - Summer School