Home > Nieuws en agenda > Agenda > 2013-11-08 Lustrumevenement: FSW in de maak

• Startdatum 08-11-2013

• Einddatum 09-11-2013

• Tijd 16.00

• Locatie Cultuurcentrum Griffioen, Uilenstede 106, 1183 AM Amstelveen, en Café Uilenstede, Uilenstede 392, 1183 DD Amstelveen

• Titel FSW in de maak. Vijftig jaar sociale wetenschappen aan de VU

• Spreker Onder anderen Felix Rottenberg, Dominique van der Heyde, Hans Borstlap en Marius Ernsting

• Contactgegevens

Aanmelden kan via het online inschrijfformulier.
    Vragen en opmerkingen: info.fsw@vu.nl

• Onderdeel Faculteit der Sociale Wetenschappen

• Categorie Sociale wetenschappen

• Evenementtype Varia

De Faculteit der Sociale Wetenschappen van de VU bestaat vijftig jaar en dat vieren we op het lustrumevenement FSW in de maak. Medewerkers, studenten en alumni zijn van harte uitgenodigd!

Het programma is als volgt:

16.00-18.15 uur: Vijftig jaar sociale wetenschappen aan de VU in Cultuurcentrum Griffioen
Dagvoorzitter Felix Rottenberg neemt je mee in het verleden en de toekomst van de faculteit. Samen met Peter Bak, auteur van het boek Gedonder in de sociale, en enkele markante FSW- alumni, Marius Ernsting, Halleh Ghorashi, Hans Borstlap en Jan-Willem Vosmeer, blikt hij terug op vijftig jaar sociale wetenschappen aan de VU. Vijf veelbelovende promovendi kijken vervolgens vooruit met korte ‘pitches’ over hun lopende onderzoek.

Helaas heeft Dominique van der Heyde moeten afzeggen. Halleh Ghorashi zal haar plaats innemen tijdens het congres.

Lustrumevenement

18.15-20.30 uur: Borrel en lopend buffet in Café Uilenstede = VOL
In Café Uilenstede proosten we op het vijftigjarig bestaan van de faculteit en heb je tijdens het buffet tijd om bij te praten met je oud-studiegenoten en docenten.

Let op: het buffet is vol.

20.30-01.00 uur: Feest in Cultuurcentrum Griffioen
Met een band en DJ sluiten we de dag dansend af in een omgetoverde feestzaal in het Cultuurcentrum Griffioen.

Je kunt je aanmelden door het online inschrijfformulier in te vullen. Meld je snel aan, want er is een beperkt aantal plaatsen!

Adressen:

Cultuurcentrum Griffioen